Program vår

Mats Erasmie

24 FEBRUARI 2022

ÅRSMÖTE

Varmt välkommen till föreningens årsmöte. Handlingar till årsmötet kommer att finnas tillgängliga före årsmötet.

OBS! Tid 18:30-19:00

Efter årsmötesförhandlingarna får vi lyssna till författare Carina Burman kommer till oss och berättar om ”Carl Michael Bellman & Anna Charlotta von Stapelmohr”.

(Omslagsbild: Albert Bonniers Förlag)

Omi Söderblom återkommer till oss och föreläser om sin nya bok ”Söderblom & Wallenbergaffären: nytt ljus i ett trauma”.

(Omslagsbild: Carlssons Bokförlag)

Mats Erasmie har kommit ut med ytterligare en bok om svenska öden i Sydamerika. Han berättar om ”Silverfloden” en berättelse om svenskarna som emigrerade till Sydamerika för över 100 år sedan.

(Omslagsbild: Hoi Förlag)

Alla vårens sammankomster går av stapeln kl 19:00 på Varbergs Teatern, Engelbrektsgatan 7, 432 80 Varberg.

Ingen föranmälan behövs till föredragen, men för icke-medlemmar finns biljetter att köpa i kassan på Varbergs Stadsbibliotek, Kulturhuset Komedianten.